Kassenbouw op maat: elke kas is anders

De glastuinbouw in Nederland bestaat voor een deel ook uit kunststof beglazing. Bepaalde teelten die onder een hoge temperatuur gekweekt moeten worden zoals orchideeën, gedijen een stuk beter in een kas met een kunststof gevel en/of dek. De meerwandige polycarbonaat of acrylaat platen isoleren goed. Hierdoor treedt er geen koudeval op en ontstaat er een gelijkmatig klimaat in de kas.

Omdat elke teelt, elke kas en elke locatie anders is geven wij elke toepassing de aandacht die het verdient. Dat een bepaalde plaat voor uw buurman de juiste is gebleken wil niet zeggen dat dit ook de plaat is waar u het grootste rendement uit zult halen.

 

Effectieve kassenbouw

Wij hebben een breed scala aan meerwandige polycarbonaat en acrylaat platen. Ook voor massieve platen voor bijvoorbeeld het maken van doorvoeren kunt u bij ons terecht. Grotere projecten produceren wij bij onze fabriek exact op maat. Daarnaast zagen wij alles op de millimeter nauwkeurig op maat.  Denk hierbij aan schuine zijdes, uitsparingen voor kopgevels, cirkelvormige gaten,  etc.

We voorzien u graag van een passend advies. Dankzij onze jarenlange ervaring in de kassenbouw en onze specialisatie in kunststof beglazing, kunnen wij  met u meedenken om samen met u tot de beste keuze te komen.