LQ kunststoffen zelfs in Rotterdam te zien

De Boompjeskade in Rotterdam is onderdeel van het “groene lint langs de Maas”. Dit is een prachtige groenstrook die door iedereen gebruikt kan worden als park, evenemententerrein of loungeplek.

Voor dit bijzondere project leverde LQ kunststoffen massieve acrylaat platen in een dikte van 25 mm. De kleur werd in overleg met de opdrachtgever nauwkeurig bepaald om precies dát effect te verkrijgen dat de opdrachtgever voor ogen had. Voor de bewerking werd de nodige know-how uit de kast gehaald. De platen bestaan uit 1 stuk en sommige zijn bijna 6 meter lang!  Bewerking hiervan is dus niet zo eenvoudig en ook niet geheel zonder risico.

Omdat montage in een betonnen scheg geen sinecure bleek, werd ook LQ kunststoffen hiervoor benaderd en werd dit technische vraagstuk passend beantwoord. Achter de acrylaat platen schijnen lampen die samen met de straatverlichting aan gaan. De Boompjeskade wordt hierdoor prachtig en sfeervol verlicht waardoor het geheel nog indrukwekkender wordt. De Erasmusbrug en de Willemsbrug op een steenworp afstand op de achtergrond versterken het schitterende geheel nog eens extra. LQ kunststoffen is er trots op dat zij samen met de Gemeente Rotterdam haar steentje heeft kunnen bijdragen om wederom een uniek en zeer herkenbaar straatbeeld te creëren voor de grootste havenstad van de Wereld.

 

Deel dit project: