Al meer dan 35 jaar produceert en levert Elektropa Kunststoffen kwalitatief hoogwaardige kunststof buizen en kunststof plaatmateriaal. Bent u op zoek naar een specialist in kunststoffen? Dan bent u bij Elektropa aan het juiste adres!

titel

Een enthousiast team medewerkers staat elke dag voor u klaar om u te adviseren, uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Naast onze standaardproducten ontwikkelen wij samen met onze afnemers ook speciale producten voor specifieke toepassingen. Dit is mogelijk door een zeer lange en intensieve samenwerking met onze fabrieken wat ons in staat stelt nog beter invulling te geven aan uw specifieke wensen en voorkeuren.

1

Wij leveren een groot assortiment uit voorraad. Voor grotere projecten produceren wij de producten voor u op maat. Hiervoor onderhouden wij dagelijks contact met onze producenten, die exclusief voor ons produceren. Leveringstijden zijn hierdoor beperkt en de klanttevredenheid wordt versterkt. Bovendien werken wij samen met een aantal huisvervoerders, zodat binnen 24 uur en, indien gewenst, zelfs op een afgesproken tijdstip geleverd kan worden. Voor standaard voorraadproducten hanteren wij de stelregel: Vóór 12.00 uur besteld, volgende dag op de plaats van bestemming .

Maak kennis met ons bedrijf, ervaar onze intensieve samenwerking en u zult merken dat wij er voor u zijn! Meer over Elektropa vindt u onder de volgende links: