Snel en nauwkeurig


Veertig jaar ondernemen levert uiteindelijk een schat aan ervaring en kennis op. Daarom weten we dat elk project uniek is en om eigen oplossingen vraagt. En dat grote nauwkeurigheid net zo belangrijk is als snelle levering. In onze eigen werkplaats zagen we lichtdoorlatende platen en aluminium profielen op maat. Ook het zagen van kopgevelplaten voor een kas of het zagen van een uitsparing wordt op maat uitgevoerd.  Voor buizen geldt trouwens hetzelfde. Zagen, verzagen, inzagen, bewerken en de levering van specifieke toebehoren: LQ kunststoffen regelt en levert razendsnel en vakkundig! Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing.

 

Exclusief maatwerk

Naast het (na)bewerken van onze producten, kunnen wij ook op maat produceren voor projecten in kassenbouw, spoorwegen, leidingnetwerken en telecom. Voor onze klanten betekent dat maar één ding: 100% zekerheid dat het exclusieve maatwerk op tijd en voor een scherpe prijs geleverd wordt.

Denk daarbij voor Railinfra en ondergrondse infra aan bijvoorbeeld onze flexibele ingezaagde buizen, bedrukte kabelmerklabels, van 1 tot 100.000 stuks of meer.

Voor de kassen– en utiliteitsbouw bestaat het maatwerk veelal uit model gezaagde platen; schuin,  ovaal, rond, sparingen,  gaten, driehoeken. Zaagwerk is bij ons in goede handen.

En ook voor kant-en-klare op maat gemaakte aluminium overkappingen of dakconstructies kunt u bij ons terecht.  Daarnaast leveren wij ook maatwerkproducten voor het buitenleven zijn o.a. schanskorf buitenhaarden en erfscheidingen, prachtige elektrisch bedienbare windschermen, zonweringen voor uw overkapping en ook glazen schuifwanden om van uw terrasoverkapping een comfortabele tuinkamer te maken.